Kwaliteitsimpuls Workum

Concept Kwaliteitsimpuls Workum

nieuws

Na een succesvolle ideeënavond met bewoners, ondernemers en andere belangstellenden uit Workum, is er een concept Kwaliteitsimpuls opgesteld als aanvulling op de Stadsvisie Workum 2010-2025. Hierin staan alle ideeën die tijdens de ideeënavond op 13 juni zijn aangedragen beschreven. Het concept Kwaliteitsimpuls is afgelopen 2 juli gepresenteerd in de Klameare tijdens de inloopavond. De aanwezigen konden aangeven naar welke thema’s hun voorkeur uitging, welke kansrijke locaties belangrijk waren en wat voor hen de belangrijkste onderwerpen waren die aangepakt moeten worden. De prioritering voor de realisatie van de kwaliteitsimpuls zal verder moeten worden uitgewerkt in overleg met de gemeente Súdwest Fryslân. Onderstaand de link naar het concept.

Kwaliteitsimpuls Workum (concept)