Ontwakend landschap 2020

Social distance of social support?

nieuws

Het coronavirus, ook bij NOORDPEIL ontkomen we er niet aan. Gelukkig kunnen wij nog steeds onze werkzaamheden uitoefenen. We ontdekken steeds meer de voordelen van de nieuwe manier van werken nu alle fysieke afspraken zijn geannuleerd. Skype-afspraken en ZOOM-meetings zijn aan de orde van de dag. En, eerlijk gezegd, het valt niet tegen. Het is even wennen maar efficiënt is het zeker. De tijd die we anders aan reizen kwijt waren, kan nu voor ingezet worden voor bijvoorbeeld interactief overleg. Zelfs het creëren van draagvlak en participatie van bewoners is mogelijk via social media. Fijn, dat wij op deze manier toch onze projecten op kunnen pakken en relatief eenvoudig door kunnen werken. Misschien bevalt het wel zo goed, dat we het na deze coronavirus crisis ook wel zo blijven doen!